nieuws

Glaasje cava op snelste stijger Librije’s Zusje

Restaurant

De noteringen van de Zwolse restaurants De Librije en Librije’s Zusje in de Lekker-top 100 van 2014 zijn maandag door Jonnie en Thérèse Boer in Valencia gevierd met een glaasje cava. Librije’s Zusje staat op plek 59 en is met een winst van zeventien plaatsen de snelste stijger in de lijst. ‘We zijn trots op Danny, Nico en Mariët, die met hulp van het team van De Librije verantwoordelijk zijn voor dit mooie resultaat.

Glaasje cava op snelste stijger Librije’s Zusje

Jonnie Boer noemt de fikse stijging van Librije’s Zusje (van 76 naar 59) en de hernieuwde topnotering voor De Librije (4) ‘heel leuk en goed nieuws’. Boer en zijn vrouw Thérèse vernamen de posities van hun beide restaurants in Valencia, ‘we hebben er glaasje cava op gedronken’, aldus de driesterrenchef vanuit Spanje.

Trots op medewerkers

‘Alle credits voor de prestatie van Librije’s Zusje voor Nico (Bouter, red.), Danny (Spoel, red.) en Mariët (Wezeman) en hun medewerkers’, zo reageerde Boer.

‘Zij zijn, met hulp van het team van De Librije, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. We zijn er trots op dat dit door een culinaire gids zo goed wordt gewaardeerd.’

De Librije

Jonnie en Thérèse Boer zijn ook tevreden met de nummer 4-positie van De Librije, ook al is dat één plek lager dan vorig jaar.

‘Waar het om gaat, is de topnotering.’ Het ondernemerspaar ziet de klasseringen als ‘een beloning voor de mensen die er werken’.

Reageer op dit artikel