nieuws

Locatie Oud Sluis blijft in familie Sergio Herman

Restaurant

Michel Herman, broer van driesterrenchef Sergio Herman, gaat na 22 december – wanneer Oud Sluis de deuren sluit – verder met deze locatie. Dit heeft Sergio Herman maandag 18 november gezegd; het eerste moment waarop hij sprak met pers nadat de chef in juni bekendmaakte te stoppen met zijn driesterrenrestaurant. Misset Horeca was hierbij aanwezig.

Locatie Oud Sluis blijft in familie Sergio Herman

De locatie van Oud Sluis in Sluis blijft in de familie van Sergio Herman. Broer Michel Herman gaat er met zijn partner een horecabedrijf starten. Over de aard en de invulling van de locatie willen de broers Herman nog niets naar buiten brengen. ‘We zijn nog in onderhandelingen met de bank en met de gemeente. Pas als de plannen meer definitief zijn, maken we meer bekend,’ zegt Michel Herman tegen Misset Horeca. Herman is met de gemeente in onderhandeling over aanpassingen aan het pand. Welke en waarvoor deze nodig zijn, wil hij nog niet vertellen.

Hij maakt wel bekend dat het geen gastronomisch concept zal worden. ‘Horeca zonder sterambities, maar wel wat Sluis nodig heeft.’ Michel Herman wil het nieuwe bedrijf nog voor Pasen 2014 openen. In juni van dit jaar maakte Sergio Herman bekend de deuren van driesterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten, sindsdien was onzeker wat er met de locatie zou gebeuren.

Oud Sluis

Het pand blijft hiermee in de familie. De locatie van Oud Sluis aan de Beestenmarkt in het Zeeuwse Sluis is de plek waar Ronnie Herman, de vader van Michel en Sergio, de bodem legde voor de carrière van Sergio Herman in zijn mosselrestaurant. Opa Georges Herrel was de eerste man uit de familie die een horecabedrijf startte in het huidige pand van Oud Sluis. Hij begon er een cafe/bistro.

Reageer op dit artikel