nieuws

88 Nieuwe restaurants in Lekker 2013

Restaurant

In de Lekker gids van 2013 met de 500 beste restaurants van ons land, staan 88 restaurants die er vorig jaar niet in stonden. Dit heeft de redactie van de culinaire gids naar buiten gebracht. Zoals elk jaar onthult Lekker voor het verschijnen van de gids al enkele nieuwtjes.

88 Nieuwe restaurants in Lekker 2013

In de nieuwste lijst van 500 beste restaurants van Nederland die Lekker elk jaar publiceert, staan 88 nieuwe zaken. Welke dat zijn, onthult Lekker niet. Ook wordt niet vermeld welke zaken dan uit de lijst verdwijnen.

De gids die volgens uitgever Sanoma begin november in de winkels ligt, is de 35ste editie van Lekker. In het jubileumnummer vertellen rapporteurs over hun werk en  staan interviews met iconen uit de Nederlandse gastronomie.

Vorig jaar wist Lekker de culinaire wereld te verrassen door haar gids niet op een bijeenkomst te presenteren maar de chefs uit de top 10 in een verrassingsbezoek persoonlijk te vertellen op welke positie in de top 10 ze stonden.

Reageer op dit artikel