nieuws

Jury Wynand Vogel Bokaal strenger

Restaurant

De jury van de Wynand Vogel Bokaal en de andere culinaire vakwedstrijden van EvenTTCulinair in Assen gaat strenger letten op de kwaliteit én op de uitstraling en presentatie van de deelnemende koks.

Jury Wynand Vogel Bokaal strenger

Kwaliteit en uitstraling worden belangrijker bij de vakwedstrijden die worden gehouden tijdens EvenTTCulinair 2013, van 4 tot 6 februari 2013 in de TT Hal in Assen. Dit heeft de wedstrijdorganisatie bekend gemaakt.

‘De organisatie heeft in alle wedstrijdvoorwaarden op genomen dat de deelnemer zich op de wedstrijd dag in correcte  kokskleding moet presenteren. Wij hebben ons de afgelopen jaren steeds meer geërgerd aan de uitstraling  van de deelnemers aan de wedstrijden. Het wordt de hoogste tijd dat een deelnemer aan wedstrijden zich ook op een professionele manier presenteert. De deelnemer mag best trots zijn op het vak en dit ook uitstralen naar de jury en het publiek van de culinaire wedstrijden,’ luidt de mening van de wedstrijdorganisatie onder leiding van Roelof van der Laan.

Naast de reguliere wedstrijden zoals de strijd om de Wynand Vogel Bokaal op maandag 4 februari, de koude klassen en de kookwedstrijden op dinsdag zal er op de woensdag veel aandacht worden geschonken aan de streekproducten.

Reageer op dit artikel