nieuws

Vincent van Riet zoekt nieuwe uitdaging

Restaurant

Voormalig sommelier Vincent van Riet is weer beschikbaar voor een functie in de horeca. Vanwege een reorganisatie bij werkgever The Finest Grapes is Van Riet per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Vincent van Riet zoekt nieuwe uitdaging

Dat laat hij weten op Facebook. Van Riet was jarenlang actief voor Ron Blaauw en vertrok daar toen Blaauw met Ron Gastrobar ervoor koos een laagdrempelig concept in de markt te zetten.

Het zit Van Riet de laatste tijd niet mee in zijn carrière. Eerder dit jaar moest hij weg bij sterrestaurant Bridges in hotel The Grand in Amsterdam en betrekkelijk kort na zijn aanstelling bij The Finest Grapes komt zijn functie bij de wijnleverancier te vervallen.

Op Facebook, waar Van Riet zijn vertrek bij the Finest Grapes aankondigt, regent het reacties en suggesties. Van Riet zelf laat weten in te zijn voor functies binnen en buiten de horeca en in binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel