nieuws

Elke week andere foodtruck in nieuwste Marqt

Restaurant

In de nieuwste vestiging van de duurzame supermarkt Marqt aan het het Gelderlandplein in Amsterdam, staat elke week een andere foodtruck. Aanbod van de truck: de lunch. Ook is er een vaste koffie ‘keet’ voor coffee, snacks, salads & sandwiches.

Elke week andere foodtruck in nieuwste Marqt

In deze vestiging van de formule Marqt van oprichter Quirijn Bolle staat een groentekas, de Koelkas, waarin de duurzaam geteelde groente- en fruitsoorten worden bewaard bij 14 °C, zonder verpakking. Hierdoor blijven ze het langst lekker.

In de winkel wordt verse pasta gemaakt, vlees gesneden in diverse cuts en vis gemarineerd en gebakken. Ook worden er kippen gegrild aan het spit en verse mosselen geschept in de gewenste hoeveelheid.

De veertiende vestiging van Marqt start 1 oktober aan het Gelderlandplein in Amterdam. De winkel is voor meer dan 75 procent opgebouwd uit gebruikte materialen, van de verlichting tot en met de meubels. Marqt is elke dag open van 8 tot 22 uur.

Reageer op dit artikel