nieuws

Tripadvisor: ‘HanTing Cuisine beste restaurant van Nederland’

Restaurant

Tripadvisor heeft restaurant HanTing Cuisine dat een Michelinster heeft, donderdag uitgeroepen tot het beste luxe restaurant van Nederland. In de Europese top 25 kreeg dit Haagse restaurant de tiende plaats en in de wereldtop eindigde het op de veertiende plek.

Tripadvisor: ‘HanTing Cuisine beste restaurant van Nederland’
Chef-eigenaar Han-Ji: ‘Wij zijn erg blij met deze drie vermeldingen. Goede beoordelingen van onze gasten zijn het allerbelangrijkste voor een restaurateur.  Uit de reacties op Tripadvisor blijk dat het niet alleen draait om het eten, maar om de hele experience. Deze moet tot in detail kloppen.’

Beste hotels en restaurants

In Nederland sleepte HanTing de Travellers’ Choice Award in de wacht, de prijs voor het beste restaurant in de categorie Fine Dining. Deze wordt elk jaar uitgereikt aan het beste restaurant. Reiswebsite Tripadvisor reikt jaarlijks awards uit voor onder meer de beste hotels en restaurants. De website gebruikt hiervoor de beoordelingen van gebruikers. Op Tripadvisor staan wereldwijd meer dan 3 miljoen restaurants.
Reageer op dit artikel