nieuws

Samenwerking Jonathan Zandbergen en Jumbo

Restaurant 1497

Sterchef Jonathan Zandbergen, van Merlet in Schoorl gaat klanten van Jumbo ‘inspiratie bieden voor het kerstdiner’. Wat de samenwerking precies inhoudt, is vooralsnog niet bekend.

Samenwerking Jonathan Zandbergen en Jumbo

‘Ik kijk erg uit naar Kerst’, aldus Jonathan Zandbergen. ‘Het kerstdiner is voor velen het hoogtepunt van de feestdagen. De meeste mensen doen extra hun best in de keuken en kunnen daarbij wel een beetje hulp gebruiken. Daarom werk ik samen met Jumbo om mensen te inspireren. We hebben erg leuke ideeën voor het kerstdiner en speciale producten geselecteerd, maar meer verklap ik niet. Dat wordt in december duidelijk’, aldus de chef-kok.

Bekijk ook: Jumbo rolt luxe modules uit > 

Bereiding kerstgerechten

Iedereen die wil weten hoe met de kerstdagen een kerstdiner op tafel te zetten, kan doordeweeks tussen 17.00 en 18.00 uur inspiratie opdoen bij RTL Live, gepresenteerd door Albert Verlinde en Angela Groothuizen. Jonathan Zandbergen helpt in het programma kijkers met de bereiding van de kerstgerechten.

Talentvol Chef van het Jaar

Jonathan Zandbergen is één van de grootste culinaire talenten van Nederland. De sterchef van sterrenrestaurant Restaurant Hotel Merlet, ontving eerder de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger en werd deze maand nog uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar.

Reageer op dit artikel