nieuws

Industrieele Groote Club verbouwt restaurant

Restaurant 504

De Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam gaat haar restaurant verbouwen, dat laat directeur Richard Francke weten.

Industrieele Groote Club verbouwt restaurant

Komende zomer zal het 65-couvert tellende restaurant gerestyled worden. ‘In 8 weken tijd vervangen we het volledige interieur van het a la carte restaurant’, zegt directeur Francke. ‘Naast een compleet nieuw dak, nieuwe toiletten en vernieuwde banquet zalen, zijn we na deze laatste ruimte klaar voor de toekomst.’

De leden van de business club stemden deze week in met de plannen voor de renovatie. De bekende interieurontwerper Paul Linse van Studio Linse heeft de opdracht gekregen om het ledenrestaurant aan te laten sluiten bij de huidige tijd, met respect voor het 100-jaar oude pand en haar vereniging. Linse kan bogen op een groot oeuvre, van Rotterdam CS tot het restaurant van het Rijksmuseum en van meerdere internationale luchthavens tot Restaurant de Plantage in Amsterdam.

Reageer op dit artikel