nieuws

Wouter Verkerk bundelt columns in ‘Mijn collega komt zo bij u… ‘

Restaurant 979

De trilogie van Wouter Verkerk is compleet met het boek ‘Mijn collega komt zo bij u…’, Het boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken ‘Dit is mijn wijk niet!’ en ‘Is alles naar Wens?’ de eerste twee delen vormen.

Wouter Verkerk bundelt columns in ‘Mijn collega komt zo bij u… ‘

In het huidige complexe horecalandschap zijn alle trends en ontwikkelingen te herleiden naar één groot thema: personeel. Personeelstekort, personeelsbeleid, personeel dat een gastvrijheidsbelofte doet en niet nakomt, personeel dat onder leiding
van een coach in een team werkt aan een professionele prestatie… En natuurlijk ook personeel dat er niet zo veel zin in heeft: ‘Mijn
collega komt zo bij u!’

Wouter VerkerkIn 28 columns die eerder verschenen in Misset Horeca, schrijft Wouter Verkerk over zijn wereld van horeca en gastvrijheid. Anders dan in de oorspronkelijke publicaties werkt hij zijn columns in dit boek uit in praktische handvatten en eye-openers. Het boek is online te bestellen.

Abonnees maken kans op gratis boek

Onder de abonnees van Misset Horeca wordt het boek ‘Mijn collega komt zo bij u …..’ verloot. Ben je abonnee en wil je kans maken op een gratis boek? Mail dan je naam en adres naar de redactie van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel