nieuws

Restaurant De Beren opent in Groningen 35e vestiging

Restaurant 3262

Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag 8 mei de deuren van het restaurant.

Restaurant De Beren opent in Groningen 35e vestiging

Na een grondige verbouwing is het pand aan de Brugstraat eindelijk gereed om Groningers te ontvangen. Het vriendelijke personeel staat te popelen om gasten kennis te laten maken met onder meer de ‘all time favorites’ zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill. Om de opening te vieren is mei omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor € 8,50.

Van het westen naar het noorden

Na een flink aantal vestigingen in de Randstad werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met De Beren. ‘We trekken steeds verder het land in. Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,’ vertelt Marjolein Mens – marketing & communicatie manager van De Beren. Aan de Groningse Brugstraat zijn gasten op alle dagen van de week welkom vanaf 10.00 uur.

De Beren

Het diner: Beren ‘classics’

Op de menukaart staan traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Bourgondiërs kunnen kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Pathé (op zeven minuten loopafstand).

Rotterdamse horecaketen

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien.

Reageer op dit artikel