nieuws

Heerlijk.nl neemt actie AH en Iens op de korrel

Restaurant 5670

Heerlijk.nl maakt langs de snelweg A12 een grap over de restaurantactie van AH en Iens. Op een billboard bij Zoetermeer in de rijrichting Den Haag grapt Heerlijk.nl: ‘AH! Het kan ook zonder restaurant zegels.’

Heerlijk.nl neemt actie AH en Iens op de korrel

‘AH! Het kan ook zonder restaurant zegels’ staat er op het billboard langs de A12 te lezen. Met als afzender natuurlijk Heerlijk.nl.  Heerlijk biedt restaurantdeals aan die consumenten zonder zegels kunnen verzilveren. Dit bord staat bij Zoetermeer, in de rijrichting van Den Haag. Een tweede bord komt zaterdag 14 juli 2018 tussen Utrecht en Arnhem, ook langs de A12. Beide billboards staan een aantal weken langs de weg; tot 22 juli krijgen klanten bij AH restaurantzegels. Bassant heeft nog geen reactie van de supermarkten Albert Heijn of Iens gehad.

Arthur Bassant van Heerlijk.nl noemt het een ‘grapje’. Hij vervolgt: ‘Maar zeker wel met een boodschap. Het is een leuke inhaker op de actualiteit – de actie van Iens en AH loopt momenteel – maar we willen er Heerlijk.nl er natuurlijk wel mee promoten.’

‘We moeten onszelf niet te serieus nemen. Harde doelstellingen voor bijvoorbeeld meer bezoekers op Heerlijk.nl hebben we echt niet aan deze actie gekoppeld. Op social media reageren mensen er goed op. Ze delen en reageren. En dat is natuurlijk leuk als het ‘viral’ gaat, maar dan nog zeg ik: het is grappig bedoeld. Leuk is dat de post op LinkedIn juist door heel veel mensen van de Jumbo is bekeken.

Actie AH en Iens

De actie van supermarktketen Albert Heijn en Iens is op 2 juli 2018 gestart. Tot 22 juli kunnen klanten van de supermarkt sparen voor zegels. Vier zegels zijn goed voor een gratis tweede driegangenmenu bij deelnemende restaurants. Er doen 1500 zaken mee. Reserveren moeten consumenten doen via Iens.nl. Volle spaarkaarten zijn in te leveren tot 31 januari 2019.

Deelnemende restaurants geven het tweede driegangenmenu gratis weg bij inlevering van een volle spaarkaart. De drank komt wel volledig voor rekening van de gast. Er doen 1500 restaurants aan mee.

>> Meer over Heerlijk.nl 

>> Niets missen van Misset Horeca?