nieuws

Restaurant en cocktailbar Tabú opent in Leiden

Restaurant 3205

De Horeca Groep Leiden heeft met een sneak preview voor de buurt de plannen onthuld voor het nieuwe concept aan de Rembrandtstraat 27. In oktober opent daar restaurant/bar Tabú. De keuken wordt een culinaire reis door Latijns-Amerika en naast het restaurant krijgt Tabú haar eigen cocktailbar. 

Restaurant en cocktailbar Tabú opent in Leiden

Tabú wordt opwindend, fris en sexy. Een plek waar gasten het spannende gevoel van Latijns-Amerika ontdekken via authentieke gerechten en gedurfde combinaties. Een plek met een wauw factor waar de cocktails door de lucht zweven.

‘Wij zijn de eerste die zo’n concept in Leiden neerzetten.  Tabú wordt de talk of the town…’, aldus Rob van Wijnen, een van de bedenkers van het concept. Er is het afgelopen jaar grondig verbouwd in het pand en ook de komende maanden zullen nog besteed worden aan het voltooien van de nieuwe inrichting. Medio oktober opent Tabú officieel haar deuren.