nieuws

Culinaire nachtbrakers gezocht voor 24H Chefs

Restaurant 740

Het 24 uurs event van 24H Chefs, waarin 24 Topchefs koken voor het goede doel start op zondagochtend 17 februari 2019 om 00:00 uur. Samen zullen zij proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Alle chefs werken belangeloos mee aan dit initiatief.

Culinaire nachtbrakers gezocht voor 24H Chefs

In de vroege uurtjes zijn er nog tafels beschikbaar en 24H Chefs heeft een speciale actie voor culinaire nachtbrakers en vroege vogels beschikbaar. Het betreft een arrangement bestaande uit 2 fantastische plekken aan tafel waar gasten genieten van 9 gerechten bereid door de drie topchefs en een hotelovernachting in een tweepersoonskamer in QO Amsterdam voor totaal € 500. Er zijn slechts 20 kamers beschikbaar voor de reserveringen van 03:00 – 6:00 uur en 06:00 – 09:00 uur.

Het evenement 24H Chefs wordt voor de derde keer georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van initiator en chefkok Tjitze van der Dam en vindt plaats in restaurant Juniper & Kin op de 21ste verdieping van hotel QO Amsterdam.

Negengangenmenu

Ieder uur neemt een andere chef plaats in de keuken om drie gerechten te bereiden, waardoor elk negengangenmenu door drie verschillende chefs bereid wordt. Om te genieten van deze unieke ervaring kunnen gasten een VIP-tafel reserveren voor tien personen voor één van de acht time slots. Tevens is het mogelijk om losse zitplaatsen te boeken.

De 24 chefs staan vrijwillig en vol enthousiasme in de keuken om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. De presentatie is deels in handen van Rode Kruis ambassadeurs Irene Moors, Humberto Tan, Helga van Leur en Kaj van der Ree, verspreid over verschillende momenten gedurende de 24 uur.

Entertainment

Tijdens 24H Chefs vindt er live entertainment plaats door talentvolle artiesten van Nederlandse bodem, waaronder Jim van der Zee, Mensje van Steen en Barry Paf.

Meer over de deelnemende chefs?

Daarnaast vindt er een online veiling plaats met unieke culinaire veilingitems, denk aan een dag meelopen in de keuken van een vooraanstaande chef of een chef die bij je thuis komt koken. De veiling is hier te vinden en loopt tot 23.00 uur op 17 februari 2019.