De Beren opent twee vestigingen in Amsterdam

De Beren opent twee vestigingen in Amsterdam

Op dinsdag 1 september opent een nieuwe Beren-restaurant in het pand van de Euroscoop aan het Buikslotermeerplein en opent bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid.

Met een locatie in het noorden én het zuiden kunnen álle Amsterdammers bij De Beren terecht. Om dit te vieren, maken gasten van De Beren Amsterdam-Noord de hele maand september kans op 1 jaar gratis eten.

Familie Leemans

Het restaurant aan het Buikslotermeerplein wordt vanaf september gerund door de familie Leemans. Dochter Yasmin zal met haar horecaervaring de drijvende kracht en het gezicht worden van De Beren Amsterdam-Noord. 'Het ondernemen is van jongs af aan al meegegeven en de liefde voor eten en drinken is een rode draad binnen onze familie. Het is dan ook niet gek dat ik op dit punt ben beland. Samen met mijn team sta ik voor een supermooie uitdaging om heel Amsterdam kennis te laten maken met De Beren.'

Van lunch tot borrel

In de middag genieten gasten van een lekkere lunch met goedgevulde clubsandwiches en salades. Vanaf 17.00 uur schuiven zij aan voor De Beren klassiekers zoals spareribs, (vegetarische) satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de bar en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels. Gasten die even geen tijd hebben om te tafelen, kunnen vanaf 1 september ook terecht bij bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid. Hoewel deze vestiging tijdelijk gesloten was, heropent het bezorgrestaurant zijn deuren tegelijkertijd met het restaurant.