Amerikaans restaurantconcept Hudson opent tiende en grootste locatie

Amerikaans restaurantconcept Hudson opent tiende en grootste locatie

Met de opening van Hudson Den Haag Zuid opent het op Amerika geïnspireerde restaurantconcept de grootste locatie tot nu toe en de derde in Den Haag, wat ook de bakermat is.

Den Haag Zuid heeft het genoegen om het grootste restaurant van de Hudson familie te mogen verwelkomen. Hier opent de tiende vestiging van deze succesvolle op de Amerikaanse keuken geïnspireerde restaurantformule. Waar voorheen Barn47 zat - bekend als populaire eventlocatie - zit nu een restaurant waar je de hele dag terechtkunt.

De urban en stoere look door de hoge plafonds, grote stalen ramen en bakstenen muren ademen de sfeer van een loft in New York. Doordat er in de zaak met verschillende hoogtes is gewerkt, doet Hudson groots aan. Tegelijk zorgen de verschillende zitgedeeltes met robuuste chesterfields voor een knusse en intieme setting.

Centraal in de zaak staat een enorme bar die vanuit elke hoek goed zichtbaar is en waar gasten kunnen aanschuiven voor bijvoorbeeld een cocktail. Middenin de zaak staat een grote trap die toegang geeft tot de vide, die mooi uitzicht over de hele zaak biedt.

Die vide geeft ook toegang tot het clubgedeelte. Een ruimte waar gasten zich in een Amerikaanse speakeasy cocktailbar wanen en tot in de late uurtjes kunnen genieten van cocktails en jazzbeats.

Amerikaanse classics

Hudson neemt gasten mee op een culinaire trip dwars door de USA. Op de menukaart Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, BBQ Taco, Ranch SaladBowl, Steaks, Chili sin Carne en de very very juicy Hudson Burgers. Zowel vlees-, vis- als vegaliefhebbers vinden een ruime keuze op de goed gevulde menukaart. Ook worden op een enorme pizza-oven in het midden van de zaak eigen pizza's gebakken.

Beer Bible

Voor de bierliefhebber is er veel te ontdekken bij Hudson Den Haag Zuid. Een speciale Beer Bible is verkrijgbaar en bevat tientallen verschillende speciaalbieren. Ook organiseert het restaurant biertastings.

Voor de kleinste gasten, en om hun ouders tegemoet te komen, heeft Hudson Den Haag Zuid een geheel eigen en aparte playroom, die wel helemaal is ingericht zoals de rest van de zaak. Hier bestellen ouders in alle rust al het lekkers van de kaart - of een American Tea of High Wine - terwijl hun kinderen zich vermaken met het vele speelgoed.

Populaire eventlocatie

Deze tiende en grootste locatie van Hudson neemt de plek in van Barn47, dat bekend stond als een prettige locatie om events te organiseren. Die rol wil Hudson Den Haag Zuid graag blijven vervullen door ook nadrukkelijk te mikken op events, zowel zakelijk als privé. Voor evenementen van meer dan 20 gasten is het ook mogelijkheid een Ofyr-bbq en chef bij te huren.

Over Hudson

Het eerste Hudson restaurant opende de deuren in 2009 in het Haagse Statenkwartier. Deze vestiging waar het interieur en de stijl geïnspireerd is op de urban vibe van New York, werd al snel een hotspot voor zowel locals als expats. Inmiddels zitten er succesvolle vestigingen van Hudson in onder meer Zoetermeer, Leiden, Rotterdam en Kijkduin. Hudson Den Haag Zuid is de grootste locatie die de restaurantketen tot nu toe heeft geopend.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.