Nieuwe invulling voor gesloten restaurant The Roast Room

Nieuwe invulling voor gesloten restaurant The Roast Room

Het gesloten restaurant The Roast Room, naast de RAI in Amsterdam, krijgt een nieuwe invulling. Eind oktober 2021 opent Michiel Deenik er een tweede locatie van het concept The Traveller.

Zowel The Roast Room als The Traveller zijn formules die (mede) eigendom zijn van Michiel Deenik. Daarnaast exploiteert hij ook Restaurant Vis aan de Schelde (sinds 1999) in Amsterdam.

Neal Valentijn, compagnon van Deenik bij The Traveller laat weten dat de ‘culinaire ontdekkingsreis zich voort zet in Amsterdam-Zuid. Eind oktober opent The Traveller namelijk haar tweede vestiging in het voormalige restaurant The Roast Room.’

In november 2019 ging de eerste locatie van The Traveller open. Dit restaurant zit op de campus van ING in Amsterdam-Zuidoost aan de Bijlmerdreef.

Sluiting The Roas Room

In januari kondigde Deenik de sluiting van Roast Room aan.

De coronamaatregelen en sancties uit die tijd, het uitblijven van evenementen en beurzen in de RAI en het gebrek aan perspectief voor de toekomst, deed het management toen tot deze drastische beslissing gedwongen.

Het restaurant Roast Room van Michiel en Saskia Deenik opende in april 2015. Het restaurant bestond uit Roast Bar en Roast Room. 

The Traveller

The Traveller op de ING Campus

De ING Campus is de werkplek van 15.000 werknemers en studenten. The Traveller hier ligt in het centrale park dat de kantoren met elkaar verbindt. The Traveller telt ongeveer 150 couverts en is zeven dagen per week geopend, vanaf 11 tot 22 uur.

Het pand bestaat uit twee verdiepingen: onder het restaurant, de verdieping zal ingezet worden voor privé events en feesten.