Nieuwe eigenaar voor restaurant Eindeloos

Nieuwe eigenaar voor restaurant Eindeloos

Restaurant Eindeloos in Leeuwarden, 88 in de Lekker Top 100, krijgt nieuwe eigenaren. De huidige bezitters, Marcel Haven en Nynke Jansma doen hun zaak per 1 januari 2010 over aan Willem Schaafsma. Haven en Jansma hebben plannen voor een nieuw restaurant.

Schaafsma werkte onder meer bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, De Kersentuin in Amsterdam, Ciel Bleu (hotel Okura) in Amsterdam en Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk. Hij kwam voor het eerst in aanraking met Eindeloos in zijn stageperiode. 'Natijd is er altijd contact gebleven,' zegt Marcel Haven.

Eerst restaurant verkopen

Hij en zijn partner gaan nu op zoek naar een nieuwe locatie voor een nieuw bedrijf. 'Er is nog niets concreets. Eindeloos is een klein restaurant. Wij willen graag iets groters, eventueel met een zaaltje erbij. We wilden eerst ons bedrijf verkopen, voor we ons in iets nieuws storten.'

Gastheer van Eindeloos wordt Jorrit Bokma. Onder de nieuwe eigenaar gaat het restaurant ook lunches draaien van woensdag tot en met vrijdag. Nu is Eindeloos geopend van woensdag tot en met zaterdag, vanaf 18.00 uur.