Slot Doddendael in Ewijk heeft sinds april van dit jaar nieuwe exploitanten; Fabienne Braam en Jan Willem 't Hooft. Chef-kok van het slot waar je ook feesten en partijen kunt geven, is Paul Appelhof. Hij gaat vanaf 1 september van donderdag tot en met zondag zowel lunch als diner serveren.
'Het nieuwe dinerconcept kent een tweewekelijks zeven gangen menu waarbij de gast zelf zijn eigen keuze kan maken. Een driegangenmenu kost 34,50 euro. De volle zeven gangen komen op tafel voor 69,50. Lunch (twee gangen) kost 25 euro.
Het restaurant kende naast de lunch al het maanddiner dat elke laatste zaterdag van de maand werd geserveerd, vier gangen voor dertig euro. De zaak gaat hiermee door maar dan op de laatste zondag van de maand.
Tijdens de openingsdagen van het restaurant is in de eigen landgoedwinkel de nieuwe lijn delicatessen verkrijgbaar: Dodden-Deli. De oogst, afkomstig van het gebied rondom het landgoed, wordt verwerkt tot sappen, confituren, stropen en geleien.