Julius Jaspers doopt zaak HappyHappyJoyJoy

Julius Jaspers doopt zaak HappyHappyJoyJoy
anp

Het nieuwe restaurant van Julius Jaspers in Amsterdam waar hij Aziatisch streetfood gaat serveren krijgt de naam HappyHappyJoyJoy. De zaak opent in april aan de Bilderdijkstraat 158-162 in Amsterdam.

Het restaurant van zo'n vierhonderd vierkante meter wordt momenteel verbouwd. Julius Jaspers opent HappyHappyJoyJoy onder de paraplu van IQ Creative van Bert van der Leden. De chef staat niet zelf achter de kachel, maar ontwikkelt wel de kaart. Hij laat zich hierbij inspireren door zijn vele reizen naar Azië. De prijs voor het Aziatisch streetfood start bij vijf euro per gerechtje.

Het bedrijf in de Bilderdijkstraat in Amsterdam wordt het tweede restaurant voor chef Jaspers. IQ Creative runt al Julius Bar & Grill aan de Centuurbaan. Een tweede vestiging van dit concept behoort volgens Van der Leden tot de opties. 'Als zich een geschikte locatie aandient.'

IQ Creative heeft elf bedrijven in Amsterdam zoals Supperclub, Mazzo, Envy en het recent heropende Nevel met Ricardo van Ede achter de kachel. Op zijn wensenlijstje staat nog een sexclub met internationale allure. IQ staat op nummer 74 in de Misset Horeca Top 100 met een omzet van 11,7 miljoen euro over 2013.