Imko Binnerts kookt bij de opera

Imko Binnerts kookt bij de opera
Imko Binnerts

Imko Binnerts, chef van restaurant Vis & Ko in Haarlem kookt in april in de Haarlemse Lichtfabriek. Binnerts kookt een viergangendiner voorafgaand aan een voorstelling van operagroep The Fat Lady.

Imko Binnerts, SVH Meesterkok en ondernemer van Vis & Ko en Wijn & Ko in Haarlem, kookte in het verleden voor grote sterrenrestaurants, sleepte zijn eigen Michelinster binnen en opende in 2013 samen met zijn echtgenote Cathy Moerdijk het 'pop-up' wijncafé Wijn & Ko. Inmiddels heeft deze wijnbar een vaste locatie aan de Turfmarkt, op steenworp afstand van Vis & Ko. Samen met chef-kok Jacco Calf kookt Binnerts hier.

Iens Carte Blanche

Binnerts kookt op 23 april het 'opera-diner' in de Haarlemse Lichtfabriek. Het opera-diner is een deal bij reviewsite Iens CarteBlanche. Dit zijn evenementen waarvoor slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. De eerste editie was 'Schafttijd', een lunch bij Parkheuvel in Rotterdam dat geheel op z'n kop stond vanwege een verbouwing. Gasten betalen voor het evenement van Binnerts 97,50 euro voor het viergangendiner en een toegangskaart voor de opera.