De Pier zoekt horecaondernemers

De Pier zoekt horecaondernemers

De Pier in Scheveningen wordt volledig verbouwd en zoekt nog horeca-ondernemers. De vernieuwde pier gaat nog dit jaar weer open. Volgens Marius van der Werff, namens De Pier, wordt De Pier niet alleen gered maar ook 'omgetoverd tot een uniek centrum voor een internationaal en gevarieerd publiek'.

'De Pier wordt een internationale hotspot op zee met een grote diversiteit aan eigentijdse en vernieuwende concepten. Denk bijvoorbeeld aan food trucks en horeca stands maar ook aan kunst & cultuur, festivals, evenementen en (pop-up) winkels. Voor de laatste beschikbare units maken gedreven en vernieuwende ondernemers nog kans om onderdeel te worden van De Pier,' klinkt het in een persverklaring.

Nieuwe invulling

De Pier is een nationaal icoon en sinds 1901 niet meer weg te denken uit het kustbeeld van Scheveningen. Met een volledig nieuwe invulling en na een grondige verbouwing wordt De Pier in 2015 weer geopend voor het grote publiek.

De vaste invulling van De Pier zal bestaan uit een uiteenlopend palet van restaurants, bars en winkels. De Pier heeft nog enkele unieke stands en ruimtes ter beschikking voor de allerbeste concepten. Geïnteresseerde ondernemers kunnen tot 1 april 2015 hun plan inzenden.