Uitbreiding voor ijssalon Daisy's

Uitbreiding voor ijssalon Daisy's

In Eibergen gaat zaterdag 28 maart een filiaal van Daisy's IJssalon van start. Daisy's, Ice, Coffee & more heeft al vestigingen in Terborg en twee in Tiel. Naast ijs verkoopt Daisy's ook koffie, (ijs)taart, brownies, smoothies et cetera.

Ook het ziekenhuis Rivierenland in Tiel verkoopt ijs van Daisy's. De franchisenemers van deze formule draaien zelf dagelijks hun ijs.

De zaak in Eibergen is zaterdag 28 maart geopend na een verbouwing van twee maanden. Er zat voorheen ook een ijssalon in het pandje in het centrum: Gelateria Piaceri.

John Buiting

Aan de wieg van de formule Daisy's staan Ragonda en John Buiting. Zij waren eigenaren van Cafetaria Plaza de Tol in Tiel en begonnen naast deze zaak in 2009 een ijssalon. De Tol hebben ze overgedragen aan Kai en Joan Yang en de cafetaria is verder gegaan zonder de formule van Plaza. De jonge franchiseformule van ijssalons is met de nieuwe zaak in Eibergen uitgegroeid tot vijf vestigingen. Er wordt nog regelmatig aan de formule gesleuteld om zo een totaalconcept te kunnen bieden aan de gasten.