Slapen op Olympische skischans via Airbnb

Slapen op Olympische skischans via Airbnb
website Airbnb

Airbnb realiseert op de Olympische Holmenkollenschans in Oslo eenmalig een stijlvol penthouse met terras. De overnachtingslocatie is onderdeel van de campagne 'A Night At', bedoeld om ontoegankelijke plekken om te toveren tot eenmalige accommodaties.

Als onderdeel van de 'A Nigt At'-campagne van Airbnb is een Olympische skischans omgebouwd tot een stijlvol penthouse, zo schrijft DutchCowboys.nl.

Bijzondere plek

De schans die werd gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen van 1952 en meerdere wereldkampioenschappen skischansspringen, wordt voor twee nachten omgetoverd tot een bijzondere plek om te overnachten.

Fjorden

Gasten kunnen volgens het artikel een overnachting winnen op 60 meter hoogte en kijken dan uit over de fjorden en met sneeuw bedekte bergen en de stad Oslo.

Eenmalige accommodaties

Met de campagne 'A Night At' wil Airbnb ontoegankelijke plekken overal ter wereld omtoveren tot eenmalige accommodaties.

KLM-vliegtuig

Eerder richtte de onderneming op die manier als kamers in in een KLM-vliegtuig, een skilift in de Alpen, een IKEA-vestiging in Australië en een Waterstones boekhandel in Londen, aldus DutchCowboys.nl.