Beste bezorgrestaurant zit in Vlijmen

Beste bezorgrestaurant zit in Vlijmen

Alanya Dönerhuis uit Vlijmen is het beste bezorgrestaurant van Nederland, gevolgd door Della Chef in Arnhem en Marsala uit Rotterdam. Dit blijkt uit de ...

Het beste bezorgrestaurant van Nederland is dönerhuis Alanya in Vlijmen, dat een 9,7 scoorde voor hun kwaliteit, service en bezorging. De tweede plaats is weggelegd voor het Italiaanse restaurant Della Chef in Arnhem met een 9,65 en als derde is geëindigd het Griekse specialiteitenrestaurant Marsala in Rotterdam, met een 9,62.

In de steden

De beste restaurants in de topsteden zijn Sumo Take Away & Delivery in Amsterdam (9,1), Balli's Bezorgservice in Den Haag (9,6), Marsala in Rotterdam (9,6), Texas Ribs in Groningen (9,5) en Cafetaria Sakis in Utrecht (9).

De restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat zijn beoordeeld op service, kwaliteit en bezorging. Van de ruim 3.000 gerecenseerde restaurants in Nederland is 10 procent beoordeeld met een 8,5 of hoger

Keurmerk

Klanten van Just Eat hebben de mogelijkheid om na iedere bestelling een recensie te plaatsen en het restaurant in kwestie te beoordelen op het gebied van service, kwaliteit en bezorging. De bij Just Eat aangesloten bezorgrestaurants met 25 beoordelingen of meer en die gemiddeld uitkwamen op een 8,5 of hoger, ontvingen de BezorgTopper Award 2014.

De cijfers zijn gebaseerd op klantenrecensies van de afgelopen 12 maanden van de klanten van JustEat.nl.

De beste restaurants in de topsteden zijn 'Sumo Take Away & Delivery' in Amsterdam (9,1), 'Balli's Bezorgservice' in Den Haag (9,6), 'Marsala' in Rotterdam (9,6), 'Texas Ribs' in Groningen (9,5) en 'Cafetaria Sakis' in Utrecht (9). Bekijk hier de top 25 van ons land.

Top vijf best beoordeelde keukens

Onder de BezorgToppers is de Indiase keuken het best beoordeeld, met daaropvolgend de Japanse en de Nederlandse keuken. Opvallend is dat uit eerdere cijfers is gebleken dat pizza het meest bestelde gerecht van 2013 was, terwijl de Italiaanse keuken pas op de negende plaats komt van best beoordeelde keukens.

Keuken                                     Beoordeling

1. Indiaas                                  8,31

2. Japans                                   8,29

3. Nederlands                            8,28

4. Arabisch/Amerikaans/Thais    8,27

5. Chinees                                 8,24