Danny Deng Meest Markante Horecaondernemer Limburg

Danny Deng Meest Markante Horecaondernemer Limburg

Horecaondernemer Danny Deng is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Limburg 2016/2017. Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017, die tijdens Horecava bekend wordt gemaakt.

Deng exploiteert verschillende bedrijven in Limburg. Zo staat hij aan het roer van WOK Weert in Weert en Parkstad Plaza in Kerkrade. In Maastricht is hij initiatiefnemer van Tokyoto, Restaurant Azië Tapas/ Vrijthof 11 en Dadawan.

Innovatief
De jury, die door het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Limburg is benoemd, is lovend over Deng. 'Het is zeer markant hoe Deng de westerse en oosterse wereld combineert als een Chinese jongleur die energiek jongleert met hypes en trends. Van rijsttafel naar wok, van wok naar wereldkeuken, van wereldkeuken naar…? Wij als vakjury adviseren je door te gaan als innovatieve en markante ondernemer.'

Verkiezing
KHN organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.