Roberto Payer bij vijf beste hoteliers ter wereld

Roberto Payer bij vijf beste hoteliers ter wereld

Roberto Payer, general manager van Waldorf Astoria Amsterdam, behoort tot de vijf beste hoteliers van de wereld. Hij werd genomineerd voor de onderscheiding Best of the Best Hotelier of the Year tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Virtuoso Travel Experts Group, die onlangs in Las Vegas plaatsvond. José Silva van het Four Seasons George V in Parijs won de titel uiteindelijk.

De Virtuoso Group vertegenwoordigt wereldwijd geselecteerde toplocaties met de allerhoogste graad van hospitality en service. Waldorf Astoria Amsterdam behoort sinds de opening in 2014 tot deze exclusieve groep.

De bijna 400 Virtuoso agentschappen, verspreid over veertig landen, beoordelen de aangesloten bestemmingen, hotels en general managers op verschillende onderdelen. Er zijn Best of the Best Awards te verdelen in tien categorieën. Een nominatie voor een award trekt wereldwijd de aandacht. Het gerenommeerde magazine Forbes honoreert alle genomineerden en winnaars met een vermelding op Forbes.com. Dat resulteerde inmiddels al in meer dan 80 miljoen views.

Met zijn nominatie als Best of the Best Hotelier of the Year verkeert Roberto Payer als general manager van Waldorf Astoria Amsterdam in het illustere gezelschap van Deborah Yager Fleming, Acqualina Resort & Spa on the Beach, Florida, VS; Nikheel Advani, Grace Bay Club, Providenciales, Turks & Caicos; Philip Barnes, Fairmont Pacific Rim, Vancouver, Canada en de uiteindelijke winnaar: José Silva, Four Seasons Hotel George V, Paris, Parijs, Frankrijk.

Andere onderscheidingen

Eerder dit jaar veroverde Payer samen met het team van Waldorf Astoria Amsterdam de Connie Award voor het ‘best performing luxury hotel’ van Hilton Worldwide. In 2015 kreeg Payer de eervolle onderscheiding als EMEA GM Of the Year van Hilton Worldwide.