Cuisine on tour naar Dudok Groep

Cuisine on tour naar Dudok Groep

Dudok Groep heeft haar cateringtak uitgebreid met cateringlabel  Cuisine on tour. Algemeen directeur Dennis Rens is trots met de aanwinst van deze kwalitatieve en landelijk opererende cateraar met Utrechtse roots. 'Met de expertise van Cuisine on tour is het palet aan de gewenste diversiteit cateringspecialisten compleet.'

Met Cuisine on tour in de groep bevestigt Dudok haar ambities in kwalitatieve groei en volledige dekking in de Randstad. Cuisine on tour krijgt nu de kans om verder te groeien in haar eigen segment. Dit sluit aan bij de visie van de Dudok Groep: Service en sourcing van de cateringlabels in de backoffice met het behoud van de eigen identiteit. Eerder sloten de labels Ma Guise, Maître Frederic, Taat & de Regt, Verhaaf en Grand succesvol aan. 'Wij zijn verheugd dat oud-eigenaar Dimitri Chalos onze visie steunt en zich de komende jaren als commercieel directeur blijft verbinden aan dit prachtige merk', aldus Dennis Rens.

Cuisine on tour gaat verhuizen

Cuisine on tour verhuist naar Berkel en Rodenrijs zodat zij optimaal gebruik kan maken van de back office van Dudok Groep. Hierdoor kan het bedrijf en het team een grote stap voorwaarts maken in haar ambities. 'Cuisine on tour beschikt over een palet aan f&b-oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. Serving your Message blijft de visie van Cuisine on tour', ' aldus Dimitri Chalos.

Over Dudok Groep
Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality- evenementen- en horecabranche. De Dudok Groep is verantwoordelijk voor succesvolle horecaconcepten en locaties. Het hoofdkantoor van de cateringtak binnen de Dudok Groep is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, onder de rook van Rotterdam. In het pand is een smaakkamer aanwezig, waar klanten door middel van proeverijen de stijl van de cateraars kunnen ondervinden.