Loetje opent vestiging in Rotterdam

Loetje opent vestiging in Rotterdam

Biefstukrestaurant Loetje opent op de Wilhelminapapier in Rotterdam haar eerste vestiging in deze stad. Het restaurant vestigt zich in april onderin de woontoren Montevideo. Het pand ondergaat de komende weken een flinke renovatie.

Rotterdam krijgt de twaalfde vestiging van Loetje, een restaurantformule die bekend staat om haar biefstukken. Loetje is bezig aan een behoorlijke opmars. In 2016 opende in Gorssel een Loetje en ook in Breukelen.

De oorsprong van Loetje ligt echter in Amsterdam waar vijf zaken zijn. Daarnaast tellen Amstelveen, Overveen, Bergen, Laren en Utrecht locaties van Loetje.

Loetje Rotterdam opent in april 2017 haar deuren, aan de Wilhelminapier op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het is de voormalige locatie van Restaurant Ketelbinkie. Deze zaak heropent binnenkort op een nieuwe plek, waar is echter nog niet bekend.

De dagelijkse leiding van de zaak in Rotterdam komt in handen van Jesper van Kempen en Ron de Visser.

Nog steeds zoekt Loetje naar nieuwe locaties, zo staat op de website van de formule te lezen.

Loetje werd in 1977 geboren toen Ludwig Loetje Klinkhamer restaurant Loetje begon aan de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam. Zoon Jaap Klinkhamer staat nu aan het roer van het bedrijf, samen met Mike van den Berg.