Mega-Vapiano en Five Guys in nieuw Hoog Catharijne

Mega-Vapiano en Five Guys in nieuw Hoog Catharijne

In winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht openen een grote vestiging van het Italiaanse concept Vapiano, inclusief dakterras, en de eerste Nederlandse vestiging van het Amerikaanse fastfoodconcept Five Guys.

Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht wordt fors verbouwd, als onderdeel van een grootscheepse renovatie van het Utrechtse centraal station en het omliggende gebied.

Ook de horeca in het winkelcentrum vernieuwt. Vastgoedeigenaar Klépierre maakt nu bekend dat er een megavestiging van Vapiano komt, met een dakterras, en de eerste Nederlandse vestiging van het Amerikaanse fastfoodconcept Five Guys. Dat schrijft De Utrechtse Internet Courant (DUIC).

Er was al langer sprake van de komst van Five Guys, maar een concrete locatie was er niet eerder. Het concept is onder meer bekend om de onbeperkt gratis toppings. Naast hamburgers en frites staan ook salades en hotdogs op het menu.

Vapiano aast al jaren op een vestiging in Utrecht. Enkele jaren terug was er sprake van een locatie aan de Neude, dat werd door horecaondernemers aan het plein tegengehouden, meldde het AD destijds. Nu krijgt het Italiaanse concept een ruime plek in Hoog Catharijne, inclusief een dakterras.