Apollo Hotel IJmuiden neemt afscheid van Holiday Inn

Apollo Hotel IJmuiden neemt afscheid van Holiday Inn

Bij het Apollo Hotel in IJmuiden hangt vanaf 1 april een andere vlag. Het Apollo Hotel in IJmuiden neemt afscheid van de franchise Holiday Inn. De nieuwe hotelnaam luidt per 1 april: Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Het afscheid van de franchise is onderdeel van de nieuwe visie van Apollo Hotels. Sinds 2015 werkt de keten hard aan een nieuwe identiteit met een bijbehorend nieuw logo en een nieuwe naam: Apollo Hotels. De toevoeging Resorts valt van de merknaam af. Het doel: Apollo Hotels neerzetten als een sterk en onafhankelijk merk dat onderscheid biedt.

Lees ook: Apollo Hotels schuift met general managers

In januari werden de twee Amsterdamse hotels, Apollo Hotel Amsterdam en Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre al officieel Apollo Hotels. Binnenkort pronkt het nieuwe logo ook op het hotel in IJmuiden. In de uitsparingen van de grote A is een persoon herkenbaar. 'Dit staat voor de gast, die bij ons centraal staat', vertelt Francesco Monaco, directielid en medeoprichter van Apollo Hotels.

Lees ook: Apollo Hotels lijft Holiday Inn IJmuiden in

Elk hotel heeft een eigen identiteit, zo ook Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Er verandert niets in het management van het hotel naar aanleiding van deze transitie.

Over Apollo Hotels 

Apollo Hotels  is een keten van hotels in Nederland. Naast het eigen merk exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2000 in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Hotel Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach werd in 2009 onderdeel van Apollo Hotels & Resorts.