Landal krijgt vakantiepark vlak bij Efteling

Landal krijgt vakantiepark vlak bij Efteling
Het toekomstige centrumgebouw van Landal Kaatsheuvel

Landal GreenParks bouwt een nieuw bungalowpark vlakbij de Efteling in Kaatsheuvel. Landal Kaatsheuvel, zoals het park gaat heten, komt op circa twee kilometer afstand van de entree van de Efteling.

Het wordt het vierde park van Landal in Noord-Brabant. Landal Kaatsheuvel krijgt 104 huisjes, van 4 tot 12 personen in de varianten comfort en luxe. Ook komt er een aantal speciale kinderbungalows. Het park zal in 2019 haar eerste gasten laten overnachten. Toekomstige gasten krijgen de beschikking over een binnenzwembad, receptie, ParkShop en speelfaciliteiten.

Het vakantiepark ligt aan de rand van de natuur van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Naast de Efteling als attractie ligt het park ook dichtbij Safaripark De Beekse Bergen en de steden als Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch. Landal Kaatsheuvel

VolkerWessels onderneming, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling uit Tilburg ontwikkelt en bouwt het vakantiepark met 104 recreatiewoningen en centrale faciliteiten.

‘Met Landal Kaatsheuvel voegen we een mooi park toe in een unieke regio, die onze gasten veel te bieden heeft. Prachtige natuur naast de deur, bijzondere attracties in de nabijheid en mooie steden vlak in de buurt. Dat maakt het park bij uitstek geschikt voor families van drie generaties,’ aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start medio september met de verkoop van de recreatiewoningen. Volgens planning worden in 2019 de eerste gasten in het park verwelkomd.

Green Key goud

Direct vanaf de opening krijgt het park het Green Key Gold-certificaat uitgereikt voor duurzaamheid, waaronder gescheiden afvalinzameling, zonnepanelen en het gebruik van led-verlichting.

Nieuws over Landal