Wijnbar Shiraz met wijnboutique geopend in Amsterdam

Wijnbar Shiraz met wijnboutique geopend in Amsterdam

Wijnbar Shiraz met aangrenzende wijnboutique is geopende in hartje Amsterdam. Er worden  140 verschillende wijnen geschonken die bij de aangrenzende wijnboutique gekocht kunnen worden om mee naar huis te nemen.

Wijnbar Shiraz is gevestigd aan de Lijnbaansgracht. Deze 'Jardin des Vins' is de plek om nieuwe wijnen te ontdekken óf te genieten van het oude vertrouwde. De sfeer van de bar is geïnspireerd op de eeuwenoude geschiedenis van de Shiraz druif: een blend van het Midden-Oosten en traditioneel Frans.

Bijbehorende bites

Wijnbar ShirazBij Shiraz zijn naast de 100% Shiraz wijnen ook andere druiven goed vertegenwoordigd en staan wijnen afkomstig uit elk deel van de wereld op de kaart. Het team van Shiraz laat zijn gasten graag iets verrassends proeven. De wijnbar maakt gebruik van smaaksymbolen op de kaart in plaats van omschrijvingen. Makkelijk en herkenbaar voor iedereen. Bij de wijnen worden bites uit een open keuken geserveerd. Alle happen zijn zo gepresenteerd dat ze makkelijk met een groep te delen zijn. Gasten kunnen vervolgens de wijn kopen in de aangrenzende Shiraz Boutique des Vins