Vondel Hotels stelt Ric van Holthe tot Echten aan als hotelmanager

Vondel Hotels stelt Ric van Holthe tot Echten aan als hotelmanager

Ric van Holthe tot Echten is aangesteld als manager voor het nog te openen hotel Van de Vijsel op de Overtoom in Amsterdam. Het nieuwe hotel van Vondel Hotels, met 82 luxe kamers gaat dit jaar open.

Van Holthe tot Echten, die sinds deze maand in dienst is bij Vondel Hotels, heeft Business Administration gestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag. Na zijn studie ging hij als accountmanager hotels bij Booking.com aan de slag. In 2014 maakte hij de overstap naar Hotel Casa te Amsterdam. Eerst als revenue manager en daarna commercial manager geworden. Per 1 maart 2018 is Van Holthe tot Echten bij Vondel Hotels in dienst getreden.

Lees ook: 'Vondel hoeft niet naar het buitenland'

Vondel Hotels
De Jonker Urban Studio & Suites, de recente aanwinst in Amsterdam.

Over Vondel Hotels

Vondel Hotels is een collectie hotels, short stay appartementen en restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Het portfolio bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Monastère Maastricht (2018), Hotel van de Vijsel (2018), Hotel Mercier (2018) en een hotel op de Geldersekade (2020).

Lees ook: Weer nieuw Vondel-hotel in Amsterdam