Dante de Boer benoemd tot hotelmanager Hotel Monastère Maastricht

Dante de Boer benoemd tot hotelmanager Hotel Monastère Maastricht
Dante de Boer is benoemd tot hotelmanager van Hotel Monastère Maastricht.

Vondel Hotels stelt Dante de Boer aan als hotelmanager van het nog te openen Hotel Monastère Maastricht. Dit nieuwe hotel is de eerste locatie van de Amsterdamse hotelgroep Vondel Hotels buiten de hoofdstad.

Het Monastère Hotel opent binnenkort na een grondige verbouwing haar deuren. In het voormalig klooster aan de Boschstraat 69-71 worden 56 hotelkamers, een restaurant, bar, vergaderzaal en binnentuin gerealiseerd. Dante de Boer staat aan het roer van het nieuwe hotel.

De Boer heeft de Hotelschool in Den Haag gevolgd en heeft daarna een jaar de ESH Hotel School in Parijs gedaan. Na terugkomst in Nederland ging hij aan de slag als Restaurantmanager bij Hotel Beaumont te Maastricht, daarna als Assistent Maître d’Hotel bij Hotel Savelberg en als General Manager in een hotel-restaurant in Bangkok. Inmiddels werkt hij al ruim twee jaar als F&B Manager bij Hotel Des Indes in Den Haag.

Leestip: 'Arjen van den Hof van Vondel Hotels hoeft niet naar het buitenland'

Hotel Monastère Maastricht in voormalig klooster

Het Hotel Monastère Maastricht wordt gerealiseerd in een Rijksmonument. Het heeft een langere tijd leeg gestaan nadat het Leger des Heils er was gevestigd. Het klooster is gebouwd in de 14e eeuw en is van oorsprong een middeleeuws refugiehuis van de abdij van Hocht, dat in de loop der eeuwen diverse malen verbouwd en vergroot is.

Bekijk de fotoreportage van Vondel Hotel De Jonker Amsterdam

Over Vondel Hotels

Vondel Hotels is een collectie hotels, short stay appartementen en restaurants. Het portfolio bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Monastère Maastricht (2018), Hotel van de Vijsel (2018), Hotel Mercier (2018) en een hotel op de Geldersekade (2020).