Kevin Scherpenzeel manager Hotel de Hallen

Kevin Scherpenzeel manager Hotel de Hallen

Kevin Scherpenzeel is de nieuwe hotelmanager van Hotel De Hallen in Amsterdam. Scherpenzeel trad vorige maand in dienst bij de hotelketen.

Na het doorlopen van de Middelbare Hotelschool te Wageningen heeft Scherpenzeel de opleiding International Hospitality Management aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden gevolgd.

Na zijn studie heeft hij achtereenvolgend gewerkt als Banqueting Supervisor bij NH Barbizon Palace en Fletcher Hotel Auberge de Kieviet en als restaurantmanager bij Fletcher Hotel Amsterdam. Daarna is hij gestart als Operations Manager bij Hotel New West Inn te Amsterdam. Scherpenzeel is vorige maand bij Vondel Hotels in dienst getreden.

Lees ook: 'Vondel Hotels hoeft niet naar buitenland'

Hotel De Hallen en Vondel Hotels

Vondel Hotels is een collectie hotels, short stay appartementen en

Foto: Diederik van der Laan Hotel De Hallen Arjen van den Hof, directeur Vondel Hotels. .
Arjen van den Hof, directeur Vondel Hotels.

restaurants van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof. Het portfolio bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Monastère Maastricht (2018), Hotel van de Vijsel (2018), Hotel Mercier (2018) en een hotel op de Geldersekade (2019).