Hutten wordt nieuwe huiscateraar van voetbalclub PSV

Hutten wordt nieuwe huiscateraar van voetbalclub PSV

Hutten heeft na een uitgebreide aanbestedingsprocedure de voorlopige gunning gekregen als nieuwe huiscateraar van voetbalclub PSV.

Hiermee neemt Hutten het stokje over van Maison van den Boer, die 23 jaar verbonden was aan de Eindhovense voetbalclub. Collin Schoonens, commercieel directeur bij Hutten: 'We zijn erg blij met deze samenwerking en kijken uit naar een partnerschap waarin we een juiste vertaalslag naar het gedachtegoed, de missie en visie van PSV kunnen maken om het merk PSV maximaal te versterken.' Het voornemen van PSV zal naar verwachting resulteren in een langetermijncontract met Hutten, dat ingaat per 1 juli 2018.

Gastvrijheid is topsport

Dat gastvrijheid topsport is begrijpt Hutten als geen ander. Schoonens: 'Als familiebedrijf met Brabantse roots en vele Brabantse partners zijn wij opgegroeid met eten, drinken en gastvrijheid. Het zit in onze genen, al drie generaties sinds 1929. Ons vitale, culinaire product past volledig binnen de visie van de sportwereld en PSV’s bourgondische, innovatieve en maatschappelijk betrokken cultuur. We zijn ruim vier maanden bezig geweest met de voorbereidingen in dit traject. Na het positief afronden van alle formele zaken zullen we dieper op de aard van de samenwerking ingaan en kunnen eventuele vragen verder beantwoord worden.'