Efteling en La Place introduceren nieuw kinderconcept

Efteling en La Place introduceren nieuw kinderconcept

La Place en de Efteling gaven vandaag in de Rotterdamse La Place vestiging in Hudson's Bay het startsein voor een grootschalige samenwerking. Samen introduceren zij een nieuw en aansprekend kinderconcept: gethematiseerde speelhoeken en kindersmulmenu's.

Kids kunnen nu al in dertien vestigingen van La Place spelen in de Efteling speelhoeken. Het nieuwe concept doet ook zijn intrede bij nieuwe en vernieuwde La Place restaurants. De kindersmulmenu’s zijn verkrijgbaar in alle Nederlandse vestigingen van La Place*. Deze zomer opent La Place bovendien haar deuren in de Efteling.

Met het nieuwe kinderconcept willen La Place en de Efteling kinderen en hun ouders iets bijzonders bieden. 'De Efteling wil ook graag buiten haar poorten kinderen en gezinnen in verwondering brengen. Door de samenwerking met La Place kunnen we een vers en verantwoord kindermenu combineren met Efteling ‘fun’, zowel in de gethematiseerde smultasjes als in de sprookjesachtige speelhoeken in de La Place vestigingen', vertelt Olaf Vugts, Creatief Directeur van de Efteling.

Efteling en La Place

Ook Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place, is trots op de samenwerking tussen La Place en de Efteling. 'We deelden samen de ambitie om een leuk en verrassend kinderconcept te ontwikkelen waarin de kracht van La Place en de Efteling samenkomen. Het resultaat zijn de Efteling speelhoeken waar kinderen heerlijk kunnen spelen én een met zorg samengesteld kindersmulmenu. Met dit nieuwe eigentijdse concept spelen we in op de veranderende behoefte van jonge gezinnen.'

Kindersmulmenu

Het kindersmulmenu van La Place is een verantwoord alternatief voor bestaande kindermenu’s. Het menu bestaat uit een kidsburger of broodje met beleg naar keuze, een bakje komkommer/tomaat, een vers sapje, smoothie of huisgemaakte limonade en een smultasje met daarin een doeboekje, kleurpotloodjes, een cadeautje en een muntje voor een ijskoude verrassing. Een kindersmulmenu kost 4,95 euro en wisselt elk seizoen van Efteling-thema.

Efteling en La Place

*De kindersmulmenu’s worden verkocht in de Efteling en in alle Nederlandse La Place vestigingen (m.u.v. Express, NS-stations, luchthavens, RAI Amsterdam en Duinrell).

Over La Place

La Place staat op plaats 17 in de Horeca Top 100 2108.