Hotel Casa in top-3 Misset Koffie Top 100

De koffiebar van East57, in Hotel Casa in Amsterdam, is op plek drie geëindigd in de Misset Horeca Koffie Top 100 2018. Nooit eerder stond een hotelbar zo hoog in de lijst met beste koffieserverende horecabedrijven in Nederland. In totaal staan er 7 hotels in de ranglijst.
Foto: Marcel van Hoorn.

East57 pakte naast de mooie derde plaats ook de award voor Beste Koffie in een Hotel. Hoofdbarista Erhan Dizbay geeft alle credits aan zijn team, hun inzet en hun vertrouwen in hem. Ook is hij blij met de nieuwe opzet van de Koffie Top 100. Hans Vugts, directeur van Hotel Casa, was aanwezig bij de uitreiking en is enorm trots op het team van East57. ‘Je ziet gelukkig steeds meer aandacht voor goede koffie in hotels. Wij zijn wel een van de weinigen met een specialty coffeebar, en zie hier het resultaat. De volgende stap zou wel eens kunnen zijn dat we zelf koffie gaan branden.’

De Koffie Top 100 wordt jaarlijks door Misset Horeca samengesteld. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf zichzelf inschrijven, of worden aangemeld door de koffieleverancier (brander, niet groothandel).

Dit jaar schreven 14 hotels zich in voor de Koffie Top 100, 7 daarvan haalden de ranglijst:

Hotels in de Koffie Top 100 2018

Positie Naam bedrijf Plaats bedrijf
3. East57 (Hotel Casa) Amsterdam
25. Serre (Hotel Okura) Amsterdam
40. Credible Nijmegen
84. Sticky Fingers (Conscious Hotel) Amsterdam
87. Postillion Deventer Deventer
99. Nobel Ballum
100. Post Plaza Leeuwarden

Bekijk hier de hele ranglijst van de Koffie Top 100 2018