Bilderberg Parkhotel Rotterdam wint Hotel of the Year Award

Bilderberg Parkhotel Rotterdam wint Hotel of the Year Award

Bilderberg Parkhotel Rotterdam is uitgeroepen tot Hotel of the Year 2018 tijdens het Golden Moment Awards Gala van Event Hotels in Keulen. De prijs kwam tot stand uit een selectie van 82 hotels in de categorie <200 kamers. Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam beschikt over 194 kamers.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Bilderberg Parkhotel
General Manager Erik de Wit van het Parkhotel.

Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam ligt in het centrum van de stad. De hotelketen onderscheidt zich al 100 jaar met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties staan hoog in het vaandel. De hotels bevinden zich op verschillende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte.

The Park

Restaurant The Park is het befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park, Inspired by Erik van Loo, serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. Richard werkte als souschef enkele jaren samen met Erik van Loo, waaronder in restaurant Parkheuvel. The Park is onderscheiden met een Bib Gourmand en opgenomen in de Lekker 500.