Vegetarische ontdekkingsreis in Goldfinch Brasserie Waldorf Astoria

Vegetarische ontdekkingsreis in Goldfinch Brasserie Waldorf Astoria
Sidney Schutte

Van 11 maart t/m 11 april serveert Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam een gastronomisch 3- of 4-gangen vegetarisch menu. Chef Sidney Schutte zal gasten de verrassende smaken van de vegetarische keuken laten ervaren.

In Goldfinch Brasserie is er altijd al keuze uit spannende gerechten waarin proteïnen niet worden gemist. Het keukenteam onder leiding van tweesterrenchef Sidney Schutte ontwikkelde speciaal voor deze vegetarische maand perfect uitgebalanceerde menu’s, die een smaakexplosie veroorzaken. De verrassende gerechten moeten een gastronomisch feest worden voor vegetariërs en flextariërs.

Pleitbezorger vegetarische keuken

De variëteit aan vegetarische gerechten in restaurants neemt stukje bij beetje toe. Topchefs geven daarbij het goede voorbeeld en doen al langer spannende dingen op vegetarisch gebied. Sidney Schutte is een warm pleitbezorger van de vegetarische keuken. Hij geniet inmiddels internationale bekendheid om zijn creaties met geraffineerde proteïnevervangers en uitgebalanceerde smaakcombinaties.