Hans Wibbens treedt toe tot directie Postillion Hotels

Hans Wibbens treedt toe tot directie Postillion Hotels

Hans Wibbens (1965) wordt per 1 april 2019 aangesteld als operationeel directeur van Postillion Hotels. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de general managers van de verschillende locaties van de Nederlandse hotelketen.

Ook krijgt hij de verantwoordelijkheid over de inkoop binnen Postillion Hotels. Wibbens heeft een lange historie in de hotellerie; hij is sinds 1980 werkzaam in de branche. Zo was hij de afgelopen jaren operationeel directeur bij Bilderberg (2006-2011) en bij Hampshire Hotels (2011-2018).

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: 'We zijn verheugd dat Hans onze directie komt versterken.

Zijn ambities, kennis en ervaring sluiten feilloos aan bij onze passie voor gastvrijheid en onze expertrol op de internationale meeting- en congresmarkt. Hans gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van onze hotelketen en de kwaliteit van onze dienstverlening.'

Hans Wibbens legde per 1 november 2017 zijn functie als operationeel directeur van Hampshire Hospitality neer. Na ruim zes jaar in dienst van de toenmalige Eden Hotel Group en daarna Hampshire Hospitality, zat zijn taak er daar op, zo vertelde hij toen aan Misset Horeca. Wibbens over zijn nieuwe functie: 'Postillion heeft het vizier sterk op de toekomst gericht.

Met de komst van het Convention Centre en hotel in Amsterdam - en straks ook een hotel in Rotterdam - laat Postillion zien dat het lef heeft om verder te groeien. 'Ik kijk er zeer naar uit om een bijdrage te leveren aan deze ambities. Ook wil ik de general managers van onze locaties op persoonlijk vlak laten groeien.'

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amsterdam, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht. De hotelketen richt zich primair op de vergader- en congresmarkt.