Birgit Schuurman presenteert de Lipton Terrasgids

Birgit Schuurman presenteert de Lipton Terrasgids
Birgit Schuurman overhandigt de terrasgids aan Patrick van Asch.

Birgit Schuurman heeft de eerste editie van de Lipton Terrasgids gepresenteerd. De actrice overhandigde het eerste exemplaar aan horecaondernemer Patrick van Asch op het terras van een van zijn zaken, restaurant Suikerkist in Breda.

In de Terrasgids worden meer dan 200 zomerse hotspots uitgelicht, verspreid over heel Nederland, ieder met een  foto van het terras en een kenmerkende tip voor de bezoeker. Daarnaast zijn er in de gids mocktailrecepten te vinden, een festivaloverzicht en artikelen, inclusief een interview met Selwyn Senatori over de nieuwste limited edition Lipton Ice Tea glazen.

Terrastour

Birgit Schuurman startte in Amsterdam, waar ze op een waterscooter aankwam bij het terras van Waterkant. Hierna reisde ze door naar Breda, waar ze een exemplaar van de gids overhandigde aan Patrick van Asch, eigenaar van negen horecazaken. In de Terrasgids zijn meer dan 200 bijzondere terrassen door heel Nederland te vinden. De Lipton Terrasgids is vanaf 17 juni gratis verkrijgbaar bij 500 supermarkten van Lipton Ice Tea-producten.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.