Op de Pol lanceert eigen Cuvée Limited Edition

Op de Pol lanceert eigen Cuvée Limited Edition

Hotel-restaurant Op de Pol lanceert vrijdag 13 September haar eigen 'Cuvée Op de Pol.' Dat doet het in samenwerking met Wijnboerderij 't Heekenbroek uit Drempt en dat die lancering wordt luister bijgezet met een lunch in de moestuin bij Op de Pol in Doetinchem.

Cuvée Op de Pol 2018 is een Limited Edition en een initiatief van eigenaren Rick en Kim van den Broek. Beide hebben een enorme passie voor wijn-spijs en dan met name lokaal en de Achterhoek als hun gebied.

Op de Pol en Heekenbroek

Dit was voor het stel de reden om samen met Wijnboerderij ’t Heekenbroek een wijn te assembleren. Een eigen blend onder eigen label uitgebracht. Cuvée 'Op de Pol' is een witte wijn van 100% Souvignier Gris, deels gerijpt op jong eiken vaten.

Wijnboerderij ’t Heekenbroek is sinds 2006 gevestigd in de Achterhoek. In de wijngaard van twee hectare groot worden op natuurlijk-duurzame wijze druiven geteeld.

De witte wijn zal voor het eerst geschonken worden tijdens de lancering op vrijdag de 13e. De aanvang van de feestelijke lunch is om 12.30 uur, in de moestuin van Op de Pol. Het restaurant zal een driegangenlunchmenu verzorgen waarbij in drie gangen gekookt wordt naar een combinatie met Cuvée ‘Op de Pol’ 2018.

Rick en Kim van den Broek hebben sinds deze zomer een evenementenlocatie waar mensen terecht kunnen voor vergaderingen, vieringen, bruiloft en slapen ‘Op de Pol’ in het oude knechthuisje.