Horecaslager Nice to Meat neemt Triple Meat over

Horecaslager Nice to Meat neemt Triple Meat over

Horecaslager Nice to Meat uit Almere neemt Triple Meat & Specials uit Warmenhuizen over. Alle klanten van Triple gaan mee naar Nice to Meat. Nice to Meat is bijvoorbeeld de slager van Loetje, van Harbour Club, van Rijks Restaurant en van Parkheuvel en Inter Scaldes.

Triple Meat, met dertig medewerkers, is een vleesspecialist voor de professionele keuken in Noord-Holland. Het in Almere gevestigde Nice to Meat, dat dit jaar 127 jaar bestaat, neemt alle klanten van Triple Meat over. Ook het personeel mag mee, maar krijgt wel een andere werkplek omdat Warmenhuizen sluit.

Over het overnamebedrag worden geen mededelingen gedaan.

Nice to Meat

Alle werknemers van het Noord-Hollandse bedrijf krijgen een nieuwe baan aangeboden in Almere. Triple Meat bedient meer dan honderd klanten, met name in de kop van Noord-Holland.

‘In Noord-Holland zien we nog een enorme groeimarkt door het toerisme, dat ook in dit deel van Nederland toeneemt’, aldus Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat. ‘Voor ons betekent de overname dat we in één klap prominent vertegenwoordigd zijn in dit deel van Nederland.’

Martijn Tros directeur van Triple Meat blijft voorlopig verbonden aan de zaak. De vestiging van Triple Meat in Warmenhuizen wordt eind volgende maart gesloten. De medewerkers krijgen een baan aangeboden bij Nice to Meat. De transportbusjes van het Noord-Hollandse bedrijf gaan ook naar Nice to Meat.

Dat geldt ook de twee webshops voor consumenten van Triple Meat: Onlineslager.nl en Kerstkalkoen.nl gaan ook naar Nice to Meat. Die laatste zal in december met een ludieke actie worden ‘heropend’.

Loetje, Entourage, Vermaat en Okura

Nice tot Meat is een grote, onafhankelijke horecaslager en hofleverancier van sterrenchefs in heel ons land. Een familiebedrijf met circa 1000 klanten in de top van de markt. Het bedrijf snijdt jaarlijks circa 12 miljoen steaks van ossenhazen, entrecôtes en rib eye’s. Dit gebeurt met circa honderd medewerkers.

Hilton, Westcord en Neercanne

Nice to Meat bedient o.a. Loetje, Harbour Club, Entourage Group, de Vermaat Groep, Inter Scaldes, Rijks Restaurant, Parkheuvel en hotels als Hotel Okura Amsterdam, Chateau Neercanne, De L’Europe Amsterdam, Conservatorium Hotel, de Hilton Groep en WestCord Hotels.

Nice to Meat is ook de enige distributeur van het exclusieve Japanse Wagyu vlees dat broer van Mike, Patrick Pouw, importeert.