Flying Dutchmen Cocktails bezorgt cocktails aan huis

Flying Dutchmen Cocktails bezorgt cocktails aan huis

Flying Dutchmen Cocktails bezorgt haar dranken aan huis. Liefhebbers van cocktails, met of zonder alcohol, andere alcoholische dranken en mixen als gin-tonic kunnen via Deliveroo of UberEats hun favoriete drank bestellen van de Amsterdamse cocktailbar. Inclusief ijs en garnering.

Flying Dutchmen Cocktails, de bar van Tess Posthumus en Timo Janse, is begonnen met het bezorgen van cocktails aan huis.

Liefhebbers in Amsterdam kunnen via UberEats of Deliveroo een flinke diversiteit aan cocktails en aangelegenheden bestellen. Er is keus uit 20 cocktails, 4 non-alcoholic cocktails, een assortiment ‘200ml spirit & 4x mixer of choice’ menu, bier, cider, wijn, champagne, bartools, cocktailboeken en garnering als citrus en ijs.

Nu nog lokaal; kijken naar landelijk

De cocktails worden dagelijks tussen 17.00 en 01.00 uur bezorgd in een straal van 3 kilometer van de bar.

De White Mezcal Negroni is één van de cocktails die thuisbezorgd wordt.

Tess Posthumus: 'Voor nu is dat helaas nog de enige mogelijkheid. We zijn wel bezig om te kijken hoe we dit kunnen uitrollen over heel Amsterdam en uiteindelijk landelijk.' Bekijk hier alle info omtrent het bestellen van de cocktails, de opties en het bezorgen.


Schrijf gratis in voor thema updates

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.

Schrijf je gratis in!