Nhow Amsterdam RAI 'meest Instagramwaardige hotel van Europa'

Nhow Amsterdam RAI 'meest Instagramwaardige hotel van Europa'

De internationale website LuxuryTravelAdvisor.com heeft nhow Amsterdam RAI uitgeroepen tot het meest Instagram-waardige hotel van Europa van 2020. De opvallende designs en kleurrijke details zorgen ervoor dat bij nhow Amsterdam RAI de meest Instagramwaardige foto's gemaakt kunnen worden.

Het pas geopende hotel in Amsterdam kreeg de meerderheid van de publieksstemmen en liet onder andere het mediterrane luxe Rome Cavalieri Waldorf Astoria Hotel, het paradijselijke Le Agavi Hotel aan de Amalfi kust en het boetiekhotel Katikies uit Santorini achter zich in de strijd om de titel Meest Instagramwaardige hotel van Europa.

Luxury Travel Advisor, dat nieuws brengt over het topsegment in luxe reizen, roemt nhow Amsterdam RAI vooral om haar opvallende designs en kleurrijke details.

Internationale Award ter inspiratie voor toekomstige reizen

Voor de reisbranche is een onzekere tijd aangebroken. Juist in deze tijden kunnen hotels positieve aandacht goed gebruiken en kunnen globetrotters dagdromen over toekomstige bestemmingen. Daarom lanceert het internationale reisplatform LuxuryTravelAdvisor.com de award: ‘The Most Instagrammable Hotel In The World 2020’.

Vanuit alle werelddelen werden hotels ingeschreven. Na vier publieksstemrondes behaalde nhow Amsterdam RAI uiteindelijk de titel ‘Most Instagrammable Hotel In Europe 2020’.

Een bijzondere prestatie omdat het hotel slechts drie maanden geopend is. Hermann Spatt, General Manager van nhow Amsterdam RAI vertelt: ‘In de korte tijd dat we open zijn, hebben we al heel veel internationale gasten mogen verwelkomen die verrast werden door het design van het hotel. Dat is ook niet raar omdat je in het hotel verschillende designs vindt van over de hele wereld, van de muren tot aan de vloer. Dat maakt elke stap in het hotel een inspirerend moment voor onze gasten.’