LadyPapa richt restaurant in met etalagepoppen

LadyPapa richt restaurant in met etalagepoppen

Restaurant LadyPapa in Bergen lijkt open te zijn. De tafels zijn gedekt, wijn staat op tafel en gasten zitten aan tafel zitten te borrelen en dineren. Het lijkt een setting van voor het corona-tijdperk. Ramona Nijssen, mede-eigenaar van LadyPapa, kleedde haar zaak aan met etalagepoppen.

De kledingzaken Toeti Noemi en Fernandel hebben op deze manier een prachtige etalage gecreëerd voor hun collecties en LadyPapa heeft weer een serre met 'gasten' zoals het zou moeten zijn.

LadyPapa

Het onlangs geopende restaurant LadyPapa stond er leeg en verlaten bij, zoals alle restaurants in deze tijd. Het restaurant heeft na een verbouwing van 3 maanden een metamorfose ondergaan. Na de opening op 1 maart moest de zaak na twee weken de deuren weer sluiten. De aan de voorkant gelegen serre van LadyPapa was gevuld met lege tafels en stoelen. Nijssen vond het een triest gezicht.

Ze bedacht samen met Noemi van Ommeren, eigenaar van kledingzaak ToetiNoemi een plan om de serre aan te kleden met paspoppen. Zo kon de ruimte fungeren als etalage. Peter Berg, mede-directeur van Jeanscentre in Amsterdam en Marco Wokke stelden etalagepoppen ter beschikking die werden aangekleed door de kledingzaken. Binnen een dag werd de lege serre omgebouwd tot een levendige serre met goed geklede gasten.

Deze leuke samenwerking van lokale ondernemers zorgt ervoor dat voorbijgangers misschien even moeten glimlachen.