Gratis webinar horeca en corona: hoe staat je bedrijf er eind 2020 voor?

Gratis webinar horeca en corona: hoe staat je bedrijf er eind 2020 voor?

Nu alle horecazaken verplicht dicht moeten blijven, lopen omzet en resultaat terug terwijl de kosten gewoon doorlopen. In een webinar op 30 april zetten de horecaspecialisten van DRV Accountants en Adviseurs de mogelijkheden én aandachtspunten voor horecaondernemers op een rij.

Vragen die tijdens het webinar aan bod komen zijn: van welke maatregelen kun je gebruikmaken om liquiditeitsproblemen van vandaag tegen te gaan? Maar misschien nog wel belangrijker: wat zijn de inkomsten als je weer open mag? Moet je investeren in aanpassingen die zorgen dat je bij opening weer een goed rendement kunt halen? In welke mate heb je behoefte aan financiering? En hoe krijg je snel inzicht in de toekomstige financiële situatie?

Advies speciaal voor de horeca

Om horecaondernemers een optimale dienstverlening te kunnen verlenen heeft DRV Accountants & Adviseurs in een team van specialisten kennis over de horeca samengebracht op het gebied van accountancy, lonen, belastingadvies, corporate finance, performance improvement, personeel en subsidies. Dit team van specialisten is continu op de hoogte van de maatregelen die worden getroffen en de regelingen die beschikbaar worden gesteld voor horecaondernemers. Via het webinar (kijk nu gratis terug)delen zij hun kennis, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor je horecabedrijf.

Inhoud webinar

In het webinar wordt kort en helder antwoord gegeven op de vele vragen die je als horecaondernemer hebt. Er wordt antwoord gegeven op vragen zoals: Van welke maatregelen kan ik gebruikmaken en wat zijn de laatste ontwikkelingen op dat gebied? Hoe krijg ik snel inzicht in mijn toekomstige resultaten na de lockdown? Wat leveren mijn voorgenomen aanpassingen straks op? Waarom is een liquiditeitsprognose noodzakelijk? Welke stappen kan ik zelf nog ondernemen om liquiditeitstekorten tegen te gaan? Hoe bepaal ik mijn financieringsbehoefte? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? En hoe vraag ik financiering aan?

Webinar

Het webinar vindt plaats op donderdag 30 april om 10:30 uur en duurt inclusief het beantwoorden van vragen maximaal 30 minuten. Voor de behandeling van de vragen tijdens het webinar kijkt ‘de host’ naar vragen die veel voorkomen.

Tip: kun je het webinar niet live volgen, maar wil je het wel terugkijken? Je kunt hier terugkijken.

Dit is een partnerbijdrage van DRV. Bekijk hier een volledig overzicht vanal hun partnerberichten.


Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca