Moeke opent haar deuren op de boulevard in Scheveningen

Moeke opent haar deuren op de boulevard in Scheveningen

Moeke was er half maart al helemaal klaar voor, maar helaas liep vanaf dat moment alles anders. Moeke's gloednieuwe grandcafé bleef leeg. Dat wat zij en haar kroost het liefste doen, hun gasten in de watten leggen en zorgen dat het hen aan niets te kort komt, was niet mogelijk.

Maar vanaf 1 juni gaan Moeke’s deuren open en is zij zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. Het nieuwe pand aan de onlangs ontwikkelde Noordboulevard in Scheveningen biedt plaats aan 230 gasten. Voor de deur ligt een ruim terras, met het fijne uitzicht op zee, waar nog eens 330 gasten plaats kunnen nemen. Het grandcafé krijgt een mix van hoge en lage tafels, knusse hoekjes en een grote, prachtige bar.

Gastvrij voor iedereen

Moeke’s doel is om altijd de verwachtingen van haar gasten te overtreffen. Dat geldt ook zeker voor die van haar jongste gasten. Moeke is  kindvriendelijk en beschikt over een kindermenu en doe-boekjes waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken. Moeke wil graag dat iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Of die nou komen voor een zakenlunch of lange borrel met vrienden, ze wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt. Moeke’s uitgebreide menukaart kenmerkt zich door herkenbare gerechten, zoals bijvoorbeeld diverse flammkuchen, malse burgers en biedt voor ieder wat wils.

Zevende vestiging

Moeke Scheveningen wordt de 7e Moeke vestiging onder de vlag van moederbedrijf Meyer Beheer. Op 1 juni zullen ook de deuren open gaan van Moeke Nijmegen en niet snel daarna krijgt ook Den Bosch een eigen Moeke. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Daar is Moeke inmiddels uitgegroeid tot een begrip.